Vanliga Frågor

Välkommen till vår Vanliga Frågor-sida! Här har vi samlat svaren på några av de mest frekventa frågorna vi får från våra kunder. Om du inte hittar svaret på din fråga här, tveka inte att kontakta vår kundservice.

Beställning

Hur lägger jag en beställning?

Det är enkelt att lägga en beställning på vår webbplats. Bläddra bara igenom vår katalog, välj de produkter du vill köpa och lägg dem i din varukorg. När du är klar, gå till kassan och följ instruktionerna för att slutföra din beställning.

Kan jag ändra eller avbryta min beställning?

Om du behöver ändra eller avbryta din beställning, vänligen kontakta oss så snart som möjligt. Observera att vi inte kan göra ändringar eller avbryta beställningar som redan har skickats.

Leverans

Vad är leveranstiden?

Leveranstiden varierar beroende på var du bor. Generellt sett kan du förvänta dig att din beställning kommer fram inom 5-7 arbetsdagar efter att den har skickats.

Hur spårar jag min beställning?

När din beställning har skickats kommer du att få ett leveransbekräftelsemail med en spårningslänk. Klicka bara på länken för att se var ditt paket befinner sig.

Returer och Återbetalningar

Hur returnerar jag en vara?

Om du inte är nöjd med din beställning, kan du returnera den inom 14 dagar efter mottagandet. Varan måste vara oanvänd och i samma skick som när du mottog den. Vänligen kontakta vår kundservice för mer information om hur du gör en retur.

När får jag min återbetalning?

När vi har mottagit och kontrollerat din retur, kommer vi att skicka dig ett e-postmeddelande för att bekräfta att vi har mottagit varan. Din återbetalning kommer sedan att bearbetas, och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom en viss mängd dagar.

Övrigt

Hur tar jag hand om mina produkter?

Varje produkt kommer med specifika skötselanvisningar. Följ dessa för att säkerställa att dina produkter håller sig i bästa möjliga skick.

Har ni en fysisk butik?

Nej, vi har ingen fysisk butik än.

Om du har ytterligare frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst på hej@silverodlan.se.

Vi hoppas att denna sida har varit till hjälp!

Tveka inte att kontakta oss om du har ytterligare frågor.