Om oss

Vilka är vi?

Välkommen till Silverödlan, ditt hem för kvalitet, skönhet och originalitet. Vi är mer än bara ett företag - vi är en grupp individer som är passionerade för att skapa vackra, hållbara och meningsfulla produkter.

Vår Historia

Silverödlan grundades år 2000 i hjärtat av Stockholm, Sverige, med visionen att erbjuda enastående produkter till våra kunder. Vi började som en liten butik men har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges mest älskade varumärken.

Vår Filosofi

Vi tror på kvalitet över kvantitet. Varje produkt vi erbjuder är noggrant utvald och tillverkad med största omsorg. Vår målsättning är att skapa produkter som inte bara är vackra att se på, men också hållbara och miljövänliga.

Vår Produkt

Vårt sortiment består av allt från unika smycken till kreativa hushållsartiklar. Vi strävar efter att erbjuda något för alla och att ständigt överraska våra kunder med nya, inspirerande produkter.

Vårt Team

Vi är stolta över vårt engagerade team som alla delar samma passion för kreativitet och kvalitet. Varje medlem av Silverödlan-familjen bidrar med unika färdigheter och perspektiv, vilket gör oss starka tillsammans.

Vår Framtid

Vi ser fram emot att fortsätta växa och förbättra oss. Vi vill alltid sträva efter att överträffa våra kunders förväntningar och att göra världen till en vackrare plats, en produkt i taget.

Vi är glada att du är här och hoppas att du kommer att älska våra produkter lika mycket som vi gör. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss.

Tack för att du valde Silverödlan.

Med vänliga hälsningar,
Silverödlan Teamet